Biztonságos otthonban

2022.01.04. 11:00

Gazdit keresnek az etyeki menhely kutyusai

Szerető családra várnak az Etyeki Állatvédők Egyesülete gondozottjai: 06/70-339-3856.

Baráth Eszter

Szerető családra várnak az Etyeki Állatvédők Egyesülete gondozottjai: 06/70-339-3856.

Karina alig másfél éves. Egy árokban leltek rá, és megtalálása után néhány nappal ellette meg kölykeit. A keverék szuka nagyon bújós, szeretetéhes, gondozói szerint egy igazi angyal, minden tekintetben problémamentes. Csak egy szerető családra van szüksége.

Karina

Gesztenye, az egy év körüli szuka még csak most érkezett a menhelyre, ezért még gondozóinak is meg kell ismerniük. Az viszont már néhány napos ott-tartózkodása alatt kiderült, hogy nagyon kedves, ugyanakkor elég félénk is az ivartalanított, közepes méretű keverék kutya.

Kása 6 hetes kislány, Karina kölyke. Csodával határos módon túlélték anyjuk balesetét. Néhány kölyöknek már van gazdajelöltje, Kása is szeretne ebbe a sorba kerülni. Az életrevaló apróság ivartalanítási kötelezettséggel és oltási sorának folytatásával fogadható örökbe.

Kása

Bailey, a 3 éves kan számára az emberi kéz teljesen ismeretlen volt. Retteg mindentől és mindenkitől. Szakértői segítségre van szüksége, hogy meg tudjon bízni az emberekben. Remélik, hogy egyszer felszabadult, boldog kutya lesz, és ő is szerető családban lel otthonra.

Aranka, a 7 éves szuka mindenért nagyon hálás, és élvezi az emberekkel töltött időt. Társaival való kapcsolata vegyes, így egyedüli kutyának ajánlják. Hosszú, megpróbáltatásokkal teli éveken van túl. Nem vágyik másra, csak egy családra, ahol nem kell többet nélkülöznie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!