Frissen Fejérből

2021.11.17. 15:15

Hű társat keresel? Az ASKA mentettjei között megtalálhatod az igazit

Baráth Eszter

Hubacsek

 

Maci Laci

Maci Laci az állatotthonba kerülésekor lépni is alig tudott a rákeményedett, páncélszerű, rasztás bundától. A 2020-ban született, hatalmas termetű kutya már kevésbé bizalmatlan, a pórázt is ügyesen használja, de még sokat kell vele foglalkozni és tanulni.

Hubacsek

A 2018-ban született Hubacsek görbe lábú, tacsi jellegű legény. Elegáns és jól nevelt, a pórázt is szépen tudja használni. Jelenleg is több kis testű kutyával él együtt, így akár második kutyának is hazavihető. Korábban éhezett, így ételét most nagyon védi, ami érthető is.

Csokipuding

Csokipuding várhatóan nagyon pici marad. Nagyon hasonlít a csivava fajtára. Eleven, játékos, és mivel idén nyáron született, még igazi kajla kölyök. Mindenképpen csak lakásba költözhet, más kutyák közé egy ideig még nem mehet, mivel oltási programja folyamatban van.

Szépi

Szépi 2021 nyarán született kisfiú. A menhelyen töltött idő alatt sokat változott, kezdeti félénkségét gyorsan legyőzte. Valószínűleg foxivér csörgedezik ereiben, ennek megfelelően aktív, éber és figyelmes. Még sokat kell tanulnia, de ez szerencsére gyorsan megy neki.

Boka

Boka, a vizslajellegű keverék legény 2020 nyarán született. Elég kajla a természete, megjelenése viszont annál csinosabb. Sokat kell még tanulnia, és a leendő gazdájának arra is fel kell készülnie, hogy hatalmas a mozgásigénye. Ezért aktív életet élő családba ajánlják.

Amadeus

Amadeus elhanyagolt volt, pedig okos kutya. Ügyesen sétál pórázon, szépen viselkedik. Sokat kell még erősödnie. Olyan gazdát keresnek neki, aki ismeri a fajtát és tudja kezelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!