fogadj örökbe!

2021.09.10. 16:30

Csak a szemükbe kell nézni! Szerető családra vágynak ezek az etyeki kutyusok

Biztos otthonra várnak az Etyeki Állatvédők Egyesület gondozottjai. Az alábbi telefonszámon lehet érdeklődni: 06 70 339 3856.

feol.hu

Rocky

Dömper, másfél éves de még mindig úgy viselkedik mint egy szeleburdi kölyök. Tanítást, nevelést igényel ezért egy olyan gazda jelentkezését várják, akinek van tapasztalata.

Dömper

Rocky, a kevesebb mint egyéves kan augusztus 20-án került a menhelyre. Nagytétény környékén, a Duna-parton találtak rá. A keverék kölyökben nincs chip, így kicsi az esély, hogy eredeti gazdája előkerül. A kötelező két hetet megvárták, Rocky már örökbe fogadható.

Rocky

A menhely bölcsőde részlegének legújabb apróságai is gazdakereső sorba léptek. Közéjük tartozik a keverék kan, Bounty is, aki még nincs egyéves. A fekete-fehér kölyök várhatóan közepes méretű lesz, ha felnő. De az időt addig is szeretné egy szerető családban eltölteni.

Bounty

Mars szintén a bölcsődés korból kilépő kölykök egyike. Még ő sem töltötte be első életévét, de az idő előrehaladtával feltehetően közepes méretűvé cseperedik. A fekete apróság még nincs ivartalanítva, ez a feladat sok minden más mellett jövőbeni családjára vár majd.

Mars

Bóbita hat hónapja él a menhelyen, és azonnal gondozói szívébe lopta magát bújós és szeretetéhes természetével. A négyéves szukát elütötték, miközben az úton kóborolt. Az autós bevitte az állatkórházba, de mivel chip nem volt benne, így az etyeki menhelyre került.

Bóbita

Bori felmenői között valószínűleg tacskó is lehet. A hatéves szuka kissé félénk, de nagyon igényli az emberek társaságát, viszont kezdetben gondozóitól is tartott. Amikor viszont biztonságban érzi magát, nagyon hálás a szeretetért. Társaival is nagyon jól kijön.

Bori

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!