gazdikereső

2020.05.12. 07:45

Cuki kutyusok várnak a mányi menhelyen

Az Eszkuláp Egyesület gondozottjaiért jelentkezni a járványhelyzet miatt átmenetileg kizárólag e-mail útján lehet. A bemutatkozó leveleket az [email protected] e-mail címre várják.

S. Töttő Rita

Paszuly egy öt hónapos, rendkívül félős keverék kan kutyus, aki azonban más ebekkel jól kijön. Nagyon türelmes, hozzáértő családját keresi a mányi menhelyen, alábbi társaival együtt.

Csoki egy bénult, a gerincműtétje után lábadozó tacskó kan a mányi menhelyen. Nem tudják egyelőre, hogy fog-e tudni járni, így hozzá még extrém elkötelezettség szükséges.

Veresvetes Buksi egy négy év körüli tacskó kan. Bénultan került az Eszkuláphoz, a műtét hatására mostanra tud járni, ha nem is tökéletesen. Más kutyákkal jó a viszonya, az embereket nagyon szereti.

Rozoga Picur egy veterán tacskó keverék szuka. Sajnos Picurnak van egy már nem operálható izomdaganata az egyik lábán. Számára élete utolsó szakaszára keresik szerető családját.

Gombóc egy felnőtt kan. Kedves, nyitott, az alap dolgokkal tisztában van. Egy vidéki gyepmesteri telepről került Mányra, most még kennelben él, ő ideiglenes befogadót is keres.

Cefre egy tíz év körüli, szálkás szőrű tacskó keverék kan. Higgadt, más kutyákkal kompatibilis, nem pörgős kutya. Lakáshoz szokott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!