Gazdikereső

2019.11.26. 15:00

Tündéri kutyusok várják szerető családjukat

Az Etyeki Állatvédő Egyesület gondozottjai között lehet, hogy ott van az Ön új kedvence!

S. Töttő Rita

Bazsi

Bobby

Bobby: jó példa rá, hogy lesz egy korábban megérinthetetlen kutyából egy barátságos, simogatást kedvelő új Bobby. Egy ölbe ülős, hízelgős, hasvakarást követelő cuki szőrmók lett. Nyolc éves, ivartalanított.

Bobby

Bumeráng

Bumeráng: ez a különlegesen szép küllemű, barátságos, fiatal kutya az utcákat járta. Körülbelül 1 éves lehet, emberekkel nagyon kedves, vidám és érdeklődő, a tekintetéből pedig sugárzik az értelem. Nagy testű, nagy bundájú kutya, így mindenképpen egy kertes ház lenne ideális otthon a számára.

Bumeráng

Watson

Watson: január végén született, igazi kajla kölyök. Séta közben gyakran közlekedik gazellaugrásokkal, mindent meg akar nézni és mindent meg akar szagolni, lehetőleg azonnal. A fülei néha külön életet élnek. Emellett nagyon bújós és rajong az emberekért. Aktív, fiatalos gazdit keresnek neki.

Watson

Retro

Retro: végtelenül barátságos, emberekkel és kutyákkal egyaránt. Ideiglenes befogadójánál három másik kutyával él együtt, a legnagyobb összhangban. Retro ereje teljében van, igényli a foglalkozást, a társaságot, nagy a mozgásigénye. Él-hal a simogatásért, mindenkivel kedves és barátságos.

Retro

Roxy

Roxy: bájos, németjuhász jellegű, három év körüli kutyalány, Edelényből. Kölyökként az utcákat járta, kóbor kutyaként élte az életét, mígnem egy állatbarát ideiglenesen befogadta őt. Kedves, embercentrikus, simogatást kedvelő és szeretetreméltó kutyalány.

Roxy

Bazsi

Bazsi

Bazsival sajnos nem foglalkozott előző családja. A fent bemutatott társaival együtt az etyeki menhelyen várja sorsának jobbra fordulását.

Az Etyeki Állatvédő Egyesület lakóiról a 06-70-339-3856 telefonon lehet érdeklődni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!