gazdikereső

2019.09.03. 15:00

Ezeknek a tündéri szemeknek nem lehet ellenállni

Az Etyeki Állatvédő Egyesület alábbi lakóiról a 06-70-339-3856 telefonon lehet érdeklődni.

FMH

Roxy

 

Vanda

Vanda kedves, szeretetre méltó kutya, vágyik az ember társaságára, más kutyákkal is jól kijön, póráz nélkül sétáltatható, hívásra azonnal jön. Szeretetet és foglalkozást igényel, és egy olyan környezetet, ami számára biztonságos.

Dasty

Dasty 5 éves staffordshire terrier jellegű ivartalanított kan, mindig örül az ember társaságának. Leginkább egyedüli kedvencnek ajánlják az etyekiek, egy olyan gazdinak, aki kellő figyelmet, törődést tud számára biztosítani.

Nessi

Nessi Dastyval együtt érkezett, gazdájuk lemondott róluk. Nessi pórázon szépen sétál, emberekkel barátságos. Még az etyekiek is ismerkednek vele. A két kutya együtt és külön is örökbe fogadható.

Keksz

Keksz egy fiatal, 1 év körüli nagyon cuki kutyafiú, akit vidéken kölyökként a tél közepén egy fához láncolva tartottak, nagyon rossz körülmények között. Foglalkozást igényel, de családoknak is ajánlják.

Roxy

Roxy egy nagyon bájos, németjuhász jellegű, három év körüli kutyalány. Embercentrikus, simogatást kedvelő és szeretetre méltó. A sétákat, az emberekkel töltött időt nagyon élvezi.

Betyár

Ő itt Betyár, aki kedves, bújós kutyus, de sajnos eddig nem kapott szeretetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!