gazdit keresnek

2018.05.15. 10:00

Szeretnél örökbefogadni rossz körülményekből mentett kutyusokat? Most megteheted!

A Fema állatmentő egyesület bántalmazott, éheztetett, rossz körülmények között tartott kutyákat ment meg, rehabilitál és ad örökbe. Most bebizonyíthatod, hogy szebb élet vár rájuk!

S. Töttő Rita

dav

Ottó középkorú, tacskó jellegű kutyus, hosszú, drótos bundával. Megtörve, loncsosan, tele kullancsokkal érkezett a Femához. Mára nagyszájú, vagány fickó lett, aki azonban a cicákkal jól kijön, szívesen bújik össze velük a fekhelyén.

Ottó

Csibe elragadó, bájos, 2–3 éves kislány. Megjárta a poklot – rövid lánc és vashordó –, ezért nagyon hálás a Femának a szabadságért. Tele van vidámsággal, örömmel. Bárkivel jól kijön, lehet az kutya, macska, gyerek. Nyugodt, lelkes és tanulékony.

Csibe

Saci 1 év körüli kislány. Elsők között van a Fema csapatában, aki a másik kutyát játékba hívja. Nagy mozgásigényű, tökéletes játszótárs és barát egy gyerek számára. Más kutyák és cicák között nagyon jól érzi magát.

Saci

Guszti 9 hónapos fickó, aki pár órás volt, amikor a Femához került, ahol kézzel nevelgették cumisüvegből. Úgy fest, labrador keverék a „kicsike”, aki rendkívül ragaszkodó és szeretetéhes. Akkor marad nyugton, ha ölbe ülhet.

Guszti

Szőri nagyméretű kutyalány, kb. 15–20 kilós és még csak 7 hónapos lehet. Fiú tesójával együtt várnak még az igazira, aki még nála is nagyobb. Amilyen nagyok, olyan kedvesek és bújósak. Kertbe való, kint szeret lenni.

Szőri

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!