Állásbörze

2018.04.01. 01:00

Benteler Autótechnika Kft. (x)

Kedves Álláskereső! Nálad hogy indul egy átlagos hétfő?

Nem elég, hogy reggel elégett a pirítós és dugóba is keveredtél, mikor mégis sikerült beérni az irodába 8 órára, a főnök már az óráját nézi? Kezdődik a reggeli meeting, ahol már megint „megmondják mit hogyan kell csinálni” – persze neked is lenne ötleted, de van, aki jobban tudja nálad? Igen, ő jobban tudja, hiszen veled ellentétben már évtizedek óta itt dolgozik! Indul a mókuskerék, és Te lassan

elfelejted, hogy milyen ambíciókkal is érkeztél, amikor a munkaszerződést örömmel aláírtad?

Mi nem szeretnénk, hogy így induljon a heted! Válaszd a BENTELER-t, ha szívesen dolgoznál egy olyan vállalatnál, ahol:

- fontos a munka-magánélet egyensúlya,

- ötleteid nyitott fülekre találnak, amit nem csak megvalósítunk, de jutalmazunk is,

- egyénre szabott karrier lehetőségek várnak,

- mindig tudod mit várnunk el tőled, és bónuszokkal ösztönözzük kiemelkedő teljesítményedet,

- biztonságos és egészséges munkakörnyezet vár,

- a nemzetközi háttér egyedülálló lehetőségekkel kecsegtet.

A Benteler Autótechnika Kft. a német Benteler cégcsoport leányvállalataként Móron működik. A 140 éves múlttal rendelkező cég jelentős szerepet vállal az ipari csőgyártásban és az autóipari alkatrész gyártásban. A világ 40 országában vagyunk jelen 30 000 alkalmazottal.

2000 óta működő móri gyárunk az autóipari divízióhoz és az Észak-Kelet- Európai régióhoz tartozik. 700 főt foglalkoztatunk, amelynek 20%-a irodai alkalmazott. Telephelyünkön motortéri csöveket és kipufogó-alkatrészeket gyártunk. Tevékenységünk magában foglalja az üzemanyag-, a hűtővíz-, az olaj-és más csövek hajlítását, fűrészelését, hegesztését, forrasztását, illetve különböző technológiákkal történő megmunkálását és ellenőrzését. Alkatrészeink a világ valamennyi autógyárának tömeg- és szériatermékeibe, az Auditól kezdve a Mercedesen, a BMW-n keresztül egészen a Porsche által gyártott autóba beépülnek.

A nemzetközi háttérnek köszönhetően az angol és/vagy a német nyelv ismerete elengedhetetlen.

Külföldi kiküldetésekre, cégcsoporton belüli állások megpályázására van lehetőség – több munkatársunk is a külföldi vállalatainknál folytatja pályafutását. A tehetség felkutatását és kiaknázását alapvető feladatunknak tekintjük, hiszen tudjuk, a siker fokmérője már a magasan képzett szakértői állomány megtartásának képessége. Hangsúlyt fektetünk az oktatásra, a szakmai képzésekre. Cégünk utánpótlás és tehetségprogram keretében fejleszti kulcsembereit, akikre a jövő vezetőiként és szakembereiként tekint. Nálunk van karrierépítési és fejlődési lehetőség – miért ne sikerülhetne Neked is?

Vannak közös céljaink és van jövőképünk, teszünk is értük. Várjuk a pályakezdő kollégákat is, mert az új látásmód forradalmi változást hozhat, és a konstruktív ötletek nálunk maximális támogatásban részesülnek. Csatlakozz hozzánk és légy részese a közös munkának és sikernek! Segítünk, hogy megtaláld a hozzád leginkább illő utat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!