Zámoly

2014.06.18. 13:40

Csillagszemű juhász, légvár és zenés előadás a Mesevár oviban

Zámoly - A zámolyi óvoda évzárója vidám gyermeknappá változott: egymást érték a bábszínházas, zenés programok, amelyre a szülőket, nagyszülőket is várták.

Silye Sándor

A reggeli órákban az Aranykapu Bábszínház előadásában A csillagszemű juhászt nézhették meg a látogatók, majd az udvaron egész délelőtt légvár, csillámtetoválás, kosárhinta és sok más népi gyermekjáték várta az apróságokat.

A légvár egész álló nap szolgálatban volt, a gyermekek nagyon élvezték a rendhagyó évzárót (Fotó: Pintér Márta)

Délután kipihenten, felfrissülve, izgalomtól csillogó szemmel énekeltek és verseltek a gyerekek, így köszöntve a szülőket, nagyszülőket és a meghívott vendégeket. Miután elbúcsúztak a nagycsoportosok, a többiek kitáncolták a Májusfát, és minden gyermek egy-egy szélforgót kapott ajándékba. Hagyomány, hogy az Őszidő Nyugdíjas Klub ilyenkor ajándékkal kedveskedik az ovisoknak. Az évzáró hivatalos része után sütemény, zsíros kenyér, limonádé, málnaszörp, késő délutántól pedig Hevesi Imre zenés előadása szórakoztatta a gyerekeket és felnőtteket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!