Videoton

2013.02.15. 15:09

A Puskás Akadémia táborzárója

A Törökországban edzőtáborozó Puskás Akadémia FC labdarúgócsapata, a pihenőt aktívan használta ki, majd szombaton az utolsó meccsel fejezi be a tábort.

Matók János

A Sahtar Donyeck U21-es csapata elleni szerdai találkozó után, csütörtökön az előre eltervezett városnézésre utazott Belekből ebéd után Antalyába a Puskás Akadémia FC NB II-es labdarúgócsapata - tudósított az akadémia honlapja -, ám az óváros várva várt megtekintése elmaradt, azt a heves esőzés meghiúsította.

Maradt a bazár, az ilyenkor szokásos ajándékok megvétele. Viszont Polonkaiék a délelőttre sokkal szívesebben emlékeznek vissza: akkor ugyanis fakultatív programok közül választhattak a játékosok, na, meg a stábtagok. Konditermi nyújtás és lazítás, pingpongcsata az edzőterem mellett, szauna, törökfürdő és egyéb wellness-szolgáltatások álltak a csapat rendelkezésére.

 

FotóK: PFLA/Takács József

A legnagyobb tetszést talán, különösen a Franciaországban népszerű sportág, a petanque okozta, hiszen a csapat két részre osztva, ádáz mérkőzést vívott egymással. A csatában a védők és a támadók is jól küzdöttek, a védők közé Elekes József pályaedző, amíg a támadókhoz Benczés Miklós vezetőedző állt be.

Ez utóbbiak a satnya kezdés után nagy lendületet vettek, főleg az őket erősítő török idegenvezető lendítette át a holtponton a csapatot, s végül ki más, mint Beczés Miklós tette fel a pontot az i-re.

 

A nap legszebb, legpontosabb dobásával dőlt el így a parti a támadók javára, amíg a vesztes védők mehettek fürdeni a 8 fokos tengerbe, de ezt Disztl Péter kapusedzővel aki imádja a tengert az élen, zokszó nélkül megtették. Péntek reggel kemény edzésen vett részt a csapat, elsősorban a dinamikus lábizomfejlesztésen volt a hangsúly és Benczés Miklós a párharcokat is gyakorolta a keret tagjaival.


Apropó Benczés: még csütörtökön este az NB II Nyugati csoport bajnokjelöltjének mestere találkozott José Gomessel, a Videoton portugál vezetőedzőjével, A szakmai kapcsolatfelvétel jól sikerült. Szombat délelőtt 11-kor lesz a Puskás utolsó mérkőzése az edzőtáborban. Az ellenfél az ukrán I. osztályú FC Maripol lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!