Videoton

2013.12.06. 20:31

Mosolyt csaltak a gyerekek arcára a vidisek

Székesfehérvár - Ebben az esztendőben is ellátogattak a Videoton FC futballistái a Fejér Szent György Kórház gyermekrészlegére. Természetesen ajándékokat is vittek magukkal.

Bobory Balázs

Mosoly ült az arcokra, amikor betoppant a két hófehérbe öltözött sportember. Ebben az esztendőben Sándor György és Kovács István látogatta meg a gyermekeket a Szent György kórházban a Videoton FC labdarúgóklub képviseletében.

Az osztály lakói nagyon örültek a vendégek érkezésének és rögtön kérdéseket tehettek föl a futballistáknak, akik természetesen minden kicsi kíváncsiskodónak szívesen válaszoltak. Sándor György és Kovács István ráadásul nem érkezett üres kézzel, az egyesület ajándékait bőszen osztogatták a gyerekeknek, akik minden kis ereklyét, meglepetést széles mosollyal üdvözöltek.

A figyelmesség, néhány kedves szó segített talán elfeledtetni a betegséget, a Videoton játékosai pedig reményüket fejezték ki abban, hogy látogatásuk hozzájárul a gyermekek gyógyulásához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!