Videoton

2013.11.27. 13:15

Szombathelyre utaznak a vidisták

December 1-jén, vasárnap 18.30-kor a Haladáshoz látogat a Vidi, jegyeket elővételben és a helyszínen is vásárolhatnak az érdeklődők, a klub pedig szurkolói buszt indít a találkozóra!

Bobory Balázs

Vasárnap a tavaszi idényből előrehozott 16. fordulóban a tabella negyedik helyén álló Haladás vendége lesz a Vidi. Szombathelyen eddig egyetlen csapat tudott győzni a szezonban, nem vár tehát könnyű mérkőzés José Gomes csapatára. Az őszi nyitófordulóban egyébként 2-0-ra legyőzte a Vidi a zöld-fehéreket a Sóstói Stadionban, a gólokat akkor Kleinheisler és Nikolics szerezték. A 2013-as év utolsó idegenbeli bajnokiján nagy szüksége lesz a játékosoknak a szurkolók támogatására, legyen ott Ön is a helyszínen és segítse a csapatot!

Kovács István (fehérben) vasárnap visszatér SzombathelyreFotó: vidi.hu

A vendégjegyek ára egységesen 1400 Ft lesz a vasárnap 18.30-kor kezdődő mérkőzésre. A belépőkhöz elővételben online vagy a Sóstói Stadion főpénztárában és a helyszínen is hozzájuthatnak a Vidi szurkolók!

A belépőket online is meg lehet vásárolni a, mégpedig https://jegy.mlsz.hu/ListaPartidos.aspx?All=1 oldalon.

Elővételben a Sóstói Stadion főpénztárában november 28-án és 29-én, 15-18 óráig, illetve a helyszínen a mérkőzés előtt két órával.

Szombathelyen is az új beléptető rendszer működik, így a jegyvásárláshoz szükséges a név, születési hely és születési idő megadása. A helyszínen mindenkinél legyen fényképes igazolvány, hogy a rendezők a beléptetésnél összevethessék a jegyen és az igazolványon található adatokat.

A szombathelyi mérkőzésre a Videoton FC autóbuszos utazást is szervez. A buszjegyeket kizárólag elővételben lehet megvásárolni november 28-29 (csütörtök és péntek) között a Sóstói Stadion főpénztárában 15-18 óra között.

A gyülekező a meccs napján 14 óra 45 perctől a Piac téren, a Munkaügyi Hivatal előtt lesz. A buszok 15 órakor indulnak és az út folyamán két alkalommal 15 perces pihenőre állnak meg. A mérkőzés után azonnal indulnak a buszok Székesfehérvárra, ezért a klub kéri a szurkolókat, hogy jegyeket a visszaútra való felszállásig őrizzék meg! Fontos, hogy minimálisan 19 fő jelentkezése szükséges egy busz elindulásához.

A buszjegy ára, mely a biztosítást nem tartalmazza, 3200 Ft, érvényes őszi Vidi-bérlettel rendelkező szurkolók számára pedig 2600 Ft. A vásárlásnál, a kedvezmény igénybevételéhez, a bérlet bemutatása kötelező!

Amennyiben nem jön össze a 19 fő jelentkezése a buszra, a buszjegyeket december 2-4 között a VidiShopban visszaváltja a klub, a belépőjegyek visszaváltásra azonban nincs lehetőség!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!