tragédia

2020.01.25. 13:24

Drón segítségével találták meg az eltűnt móri férfi holttestét

Információink szerint egy eltűnt móri férfi kereséséhez kértek segítséget hozzátartozók tűzoltóktól.

S. Töttő Rita

Szaniszló Mónika és Pál Károly irányítása alatt a Magyar Nemzeti Mentődrónpilóták Egyesülete segítségével, sajnálatos módon azonban már csak a férfi holttestét sikerült megtalálni szombaton, a 13. számú főút mentén, Tatabánya előtt. Az ügyben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nem illetékes – tudtuk meg -, ezért a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól kértünk információt, ugyanis a Kisbér Rendőrkapitányság foglalkozik az üggyel. Később érkezünk a további információkkal.

Frissítés

A hozzátartozók a keresés mellett a közösségi oldalakon is nyilvános felhívást tettek közzé január 24-én. Ebből kiderült, hogy a 65 éves móri férfi autójával távozott el móri otthonából januárt 23-án délelőtt 10 órakor. A telefonját azonban sajnos nem vitte magával, ellenben kialvatlanul indult útnak. A rendőrségen is bejelentették eltűnését. A legutóbbi szomorú információ pedig az, hogy az autó meglett, de sajnos a férfin már nem tudtak segíteni.

Friss információk

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a Fejér Megyei Hírlap kérésére elárulta: a rendőrségre január 25-én 11 óra 19 perckor érkezett a bejelentés, hogy Ete község határában, a fás – bokros területen egy férfi holttestet találtak. A helyszínen végzett szemle során az idegenkezűség gyanúja nem merült fel, a 64 éves férfi halálának a körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében a Kisbéri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!