Kék hírek

2018.02.05. 16:15

Halálos baleset történt Ercsiben

Közúti közlekedési baleset történt hétfőn 15 óra 35 perc körül Ercsiben, a Dózsa György úton, ahol a rendelkezésre álló adatok alapján egy tehergépjármű és egy személyautó ütközött össze.

police.hu, katasztrófavédelem

Ercsi, 2018. február 5. Összetört autók Ercsiben, miután frontálisan ütköztek 2018. február 5-én. A balesetben ketten meghaltak.

Fotó: MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben a baleset miatt, a rendőrök a forgalmat a környező utcákba terelik – írja a police.hu.

Összetört autók Ercsiben, miután frontálisan ütköztek 2018. február 5-én. A balesetben ketten meghaltak.
Fotós: MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Frissítés:

Életét vesztette a sofőrje és az utasa annak a személyautónak, amely egy kisteherautóval ütközött össze Ercsiben, a Dózsa György út és a Széchenyi utca kereszteződésénél. Az elsődleges információk szerint a kisteherautó sofőrje könnyű sérüléseket szenvedett. A műszaki mentést végző érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket – közölte a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!