Vértesalja

2009.04.16. 02:26

Egy nap a tudatosság jegyében

Pusztavám - A környezettudatos szemléletmód terjesztése címmel előadássorozatot és sportrendezvényt tartanak a községben április 18-án, szombaton.

Kiss László

A programok 10 órakor kezdődnek. A művelődési házban az energiatakarékos háztartásokról, a megújuló energiákról, a klímaváltozásról, alternatív fűtűanyagokrol, a pelletről és a brikettről hangzanak el előadások, míg a iskola tornatermében kosárlabda-, a futballpályán pedig kispályás focimeccsek zajlanak majd. A túrázni kívánókat vezető kalauzolja el a Vértesbe.

Délután fél kettő és három között a gyerekeknek szerveznek elfoglaltságot a művelődési házban. Környezetvédelmi totót tölthetnek ki, környzetvédelmi filmet tekinthetnek meg.

Tizenöt órakor a kultúrban tartják az összevont eredményhirdetést - tájékoztatta a Vértesalját Ujj Tamás, a szervező, a szekszárdi Régiók Fejlesztéséért Egyesület nevében. A résztvevők számára ételt és italt biztosítanak, a projekt európai uniós forrásból valósulhat meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!