Frissen Fejérből

2021.11.07. 08:00

Olvasónk véleménye a velencei közállapotokról

Egy velencei lakos, Brájer György juttatta el levelét szerkesztőségünkbe, melyben a település közállapotával kapcsolatban osztotta meg észrevételeit. Írását változtatás nélkül közöljük.

Brájer György

A könnyebb munkavégzés érdekében, jegyzeteljünk! Fotó: Pxhere

Fotó: pxhere

Tisztelt Velencei Polgártársaim! Olvasom a Velencei Híradó 2021/08. számában Szabó Attila úr, alpolgármester „Beköszöntő” cikkének sorait. Különösen az alább idézett rész ragadta meg a figyelmem: „Meg kell erősíteni az együttműködést a megyei önkormányzattal és országgyűlési képviselőinkkel.” Bizony, tisztelt többi képviselő és Polgármester! Gondolom, Szabó Attila Úr, Önöknek címezte mondandóját. Nos, a baj Önökkel van. Közöttük néhányan kifejezetten Fidesz-­ellenesek. Képtelenek úrrá lenni érthetetlen és életellenes felfogásukon”, nem fogjuk nyalni Tessely Zoltán „sej…haját”, hangoztatja az a képviselő, aki, sajnos, erős hatással bír a Polgármesterre. S nem törődik azzal, hogy a kassza üres!

A környező települések sorra kapják az állami támogatásokat. Velence? Semmit. Az az egyesület, mely delegálta ezt a grémiumot, miért nem vonja felelősségre azokat a képviselőket, akik képtelenek a jó viszony kialakítására azokkal, akik segíthetnének Velence szorult pénzügyi helyzetén? Nem gondolják, hogy az ilyen magatartás Velence-ellenes? Velence polgárai nem azért választották őket, hogy esztelen módon csak kárt okozzanak a városnak. Nos, ha képtelenek a változtatásra, szíveskedjenek visszahívni őket! Egyébként az egyesület, vezetőségével egyetemben, éppolyan bűnös, mint a képviselőik!

Szabó Attila úr, alpolgármester, a továbbiakban mondja: „Fenn kell tartanunk, meg kell erősítenünk a jószomszédi viszonyt Gárdonnyal, Kápolnásnyékkel, Pusztaszabolccsal és Sukoróval!” Lényegre törő megállapítások! Azonban pusztába kiáltók, ha a többi képviselő, a Polgármester, nem fogadják meg. Ők ugyanis, cselekedeteikkel cáfolják, hogy értik és magukénak vallják a mondottakat! Meggyőződésem, hogy az említett települések polgármesterei mindenben segítenének Velencének, ha kérnék! Ismerem a többi település polgármestereit, bennük csak a jó szándék munkál. A levelemet azért bocsátom az olvasók elé, mert bízom a közvélemény alakító erejében. Remélem, hogy nem egyedül én gondolkodom a fentiek szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!