Tabajd

2017.01.10. 22:08

Gyümölcsből kézműves termékek

Tabajd - A Mészöly Dezső Művelődési Házban január 28-án délután négy órától megízlelheti a közönség is az előzsűrizett lekvárokat és pálinkákat, a legkülönlegesebb gyümölcsös kombinációkban.

Zsohár Melinda

Tavaly kezdték, s idén már ugyancsak készülnek a meghirdetett lekvár- és pálinkaversenyre a helybéli asszonyok s férfiak. Az egyenjogúság ellenére működik a megszokott nemek közötti munkamegosztás, s a háziasszonyok az éléskamra különlegességeit, a férfiak a kemény italokat hozzák el kóstolásra. A Mészöly Dezső Művelődési Házban január 28-án délután négy órától megízlelheti a közönség is az előzsűrizett lekvárokat és pálinkákat, a legkülönlegesebb gyümölcsös kombinációkban.

Törköly, gyümölcs és szőlőpálinkákat várnak, szakértő elemzi a kisüsti remekeket, ahogy tavaly is történt. A szintén nem szokványos lekvárokat szubjektív „közkóstolásra" bocsátják, biztos ítélettel állapítják meg a legfinomabbak sorrendjét. Az eredményhirdetés után Ferenczi István muzsikál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!