állatbarát

2018.01.02. 14:54

Till Attila papagájokkal álmodik

A műsorvezető családja hallani sem akar madarakról a lakásban. Bár a kutyával más lenne a helyzet.

Budapest, 2016. december 13. Az év filmrendezõje díjjal kitüntetett Till Attila mûsorvezetõ, filmrendezõ beszél az Arany Medál díjak átadási ünnepségén a budapesti Bethlen Téri Színházban 2016. december 13-án. Az idei a nyolcadik év, amikor a közönség döntött arról, hogy kik kapják az elismeréseket. MTI Fotó: Kovács Attila

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Kovács Attila

A TV2 Pénz vagy éveket című műsorából derült ki, hogy Tilla gyerekként min­den­féle ki­sebb-na­gyobb ál­latot összegyűjtött és hazavitt, szülei nagy örömére. A műsorvezető a Borsnak elárulta, hogy bár szíve szerint most is körbevenné magát állatokkal, a családjának ha csak kicsit is, de más elképzelései vannak.

– A mi családunk valóságos papagájdinasztia volt. A gyerekeim viszont nem örökölték az ál­latgyűjtő szenvedélyemet, igaz, hogy volt ilyen állatkereső szettünk nagyítóval, gyűjtődobozzal és kis csipeszkével, amivel kerestünk állatokat a kertben, de ők mégsem hoztak haza sündisznót, imádkozó sáskát és szöcskéket, mint anno én – mesélte a műsorvezető.

Viszont a Till család három fiúgyermeke már régóta szeretne kutyákat, ám a szülők ez idáig még nem adták be a derekukat.

– A srácok állandóan kutyát akarnak, de annak mindig ellenállunk. Nekem sose volt saját kutyám, de a feleségemnek igen, így ő tudja, hogy egy blöki életre szóló felelősség, így ezzel még várunk.

A kutya mellett a családból továbbra is csak egyedül én vágyom papagájra, bírnám, ha lenne vagy tíz otthon,

de a többiek valószínűleg annyira nem szeretnék őket és a velük járó ricsajt – mondta nevetve Tilla.

Borítókép: Az év filmrendezője díjjal kitüntetett Till Attila műsorvezető, filmrendező beszél az Arany Medál díjak átadási ünnepségén a budapesti Bethlen Téri Színházban 2016. december 13-án.

MTI Fotó / Kovács Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában