Súlyos vád

2019.09.24. 09:37

Pedikűrös lányt zaklatott meztelenül a metoo-mozgalmár francia énekes

Patrick Bruel mindent tagad, pontosabban csak részben mindent.

A világhírű francia énekes, sikeres színész és saját bevallása szerint szenvedélyes pókerjátékos, Patrick Bruel augusztusban meztelenül mutogatta magát egy 21 éves pedikűrös-manikűrös lánynak és rá akarta venni, hogy szexeljenek írja francia és kanadai sajtóértesülések alapján az Origo.

A hírportál cikkéből, amely a V4NA nemzetközi hírügynökség összeállítása alapján született, az is kiderül, hogy Patrick Bruel augusztus 9-én koncertezett Korzika szigetén, Ajaccio-ban. A koncert előtt hivatalosan kért egy masszőzt, mire a hotel a 21 éves lányt küldte, aki úgynevezett esztétizáló munkatársi státuszban dolgozott a luxusszállóban. Ez azt jelenti, hogy manikűrös-pedikűrös és masszőz is.

A lány azzal vádolja Patrick Bruelt, hogy amint belépett az ajtón, az énekes ledobta a törülközőjét, meztelenül mutogatta magát és szexuális szolgáltatást követelt tőle. Közben az ajtó zárva volt. A világsztár végül elengedte a lányt, mert hamarosan kezdődött a koncertje.

Patrick Bruelt a rendőrség szeptember közepén kihallgatta, exhibicionizmussal és szexuális zaklatással gyanúsítja. Napokon belül kiderül, hogy bíróság elé kerül-e.

A világhírű énekes mindent tagad, pontosabban csak részben mindent. Azt elismerte, hogy meztelen volt, de ezt azzal magyarázza, hogy borzalmasan meleg volt a szobában. Ennek némileg ellentmond, hogy természetesen volt légkondicionáló a korzikai színházban. Később azt is állította, hogy egy törölközőt magára tekert.

Az üggyel megbízott ajaccio-i nyomozók kihallgatták a luxusszálloda személyzetét is, akik a fiatal nő vádjait „hitelesnek tartották. A lány felmondott a munkahelyén.

Patrick Bruel az egyik legsikeresebb francia énekes és színész. Hivatása mellett évtizedek óta aktívan politizál. Az Origo szerint mostani ügye azért is érdekes, mert ő volt Franciaországban a metoo egyik harcosa, mondhatni, propagandistája. Arról beszélt még a Weinstein-botrány idején, hogy nagyon örül, hogy végre kiderülnek ilyen ügyek, és hogy vele ilyen sohasem fordulhatna elő.

Borítókép: Patrick Bruel a 2012-es Hogyan nevezzelek? című francia film egyik jelenetében

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!