Székesfehérvár

2014.08.30. 20:46

Harmadszorra is ugyanaz a név és az arculat

Székesfehérvár – A Válasz-Független Civilek Fehérvárért Egyesület 14 képviselőjelöltjét és polgármesterjelöltjét nyilvántartásba vette a választási bizottság. Juhász László polgármesterjelölt erről beszélt a sajtónak szombaton.

Székesfehérváron másodikak lettünk ezzel a kormányzópárt után, ami külön büszkeség számunkra, hiszen nagyon nagy munka áll mögöttünk, mondta Juhász László. Hozzátette, ez a megyei jogú városok között is egyedülálló eredmény a hasonló szervezetekkel való összehasonlításban. A jelölt azt ígérte, több kampányrendezvényt terveznek, jelöltjeikkel és aktivistáikkal a jövőben nagyon sok helyen lehet majd találkozni, kampányuk a világhálón már jelenleg is elég aktív képet mutat. Juhász László a sajtónak azt mondta, mivel a Válasz csak Székesfehérváron dolgozik, számukra továbbra is nagyon fontos a lokálpatriotizmus. Programjuk készült a helyi sportra, az egészséges életmódra, a környezetvédelemre, a civil szervezetek működésére, az ifjúság problémáira: egyébként jelöltjeik is igen fiatalok. Külön kiemelte, hogy a sport területén azt kívánják elérni, hogy az élsport mellett több forrást kapjanak az amatőr sporttal foglalkozó szervezetek is. Juhász László fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy a Válasz tizenkét éve működik ugyanazzal a névvel, arculattal és ugyanazokkal a főbb célokkal, valamint indul el harmadszorra a választásokon. Ez szerinte a rendszerváltás óta egyedülálló teljesítmény Fehérváron. A Válasz kész meglepetést okozni a megyeszékhelyen az önkormányzati választások során, zárta a tájékoztatót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!