Székesfehérvár

2015.03.20. 13:32

Március 25–29-e között különleges produkciókkal a Vásártéren várják a családokat (x)

Székesfehérvár – Május végéig igazi utazó társulat lesz a Fővárosi Nagycirkusz. A magyar és nemzetközi cirkuszvilág sztárjait felsorakoztató műsort kilenc vidéki városban mutatják be.

A különleges, érdekes műsor helyszínein – Veresegyházon, Székesfehérváron, Győrben, Mosonmagyaróváron, Sopronban, Szombathelyen, Pápán, Veszprémben és Pécsen – igazi sztárparádénak tapsolhat majd a közönség. Székesfehérváron öt napig látható a társulat a Vásártéren felállított sátorban március 25–29-e között.

A Fővárosi Nagycirkusz márciusban induló utazó cirkusza a városligeti aréna 125 éves fennállása alatt az első olyan nagyszabású rendezvény, melynek célja, hogy népszerűsítse és a vidéken élők számára is elérhetővé tegye a minőségi cirkuszt, erősítse a cirkuszművészet iránti érdeklődést.

A fellépők között lesz a Four Pantheras, Redi Monticcio és tigrisei, az Alexander csoport komikus deszka- és akrobataszámával, Richter Flórián és családja fríz lovakkal, valamint a Bungeeing Girls.

A nagyon látványos produkciók mellett Szandra, az elefánt és az olasz Christian Folco bohóc teszi igazi családi programmá a cirkuszi előadásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!