Székesfehérvár

2014.09.17. 19:56

Jobbik: Szent Koronát és helyi pénzt Fehérvárra!

Székesfehérvár – Vona Gábor, a Jobbik elnöke szerdán az Országzászló téren mutatta be a sajtónak a párt helyi jelöltjeit és polgármesterjelöltjét.

Tihanyi Tamás

Vona Gábor pártelnök leszögezte, az önkormányzati választásoknak nem csak az a tétje, hogy helyben „tisztességes, becsületes" képviselők intézzék az ügyeket, hanem az is, hogy kiderüljön, lesz-e 2018-ban a Fidesznek igazi kihívója. A Jobbik a második politikai erő az országban, ezt a közvélemény-kutatások is igazolták. „A másodikokból lesznek az elsők", jegyezte meg a politikus, a pártot pedig „hála Istennek szakadékok választják el az MSZP-től és a többi baloldali párttól". Vona Gábor rámutatott, az önkormányzati választásokon elért jó eredmény egyben felhatalmazás is lesz 2018-ra.

Vona Gábor mellett Horváth-Tancsa Ágnes polgármesterjelölt. Fotó: Molnár Artúr

A pártelnök helyi ügyekre térve bejelentette, kezdeményezi, hogy a Szent Korona és a koronázási jelvények Székesfehérvárra kerüljenek, hiszen ennek több más mellett óriási jelentősége lenne az idegenforgalom területén is. A helyi vállalkozások érdekében kezdeményezi továbbá a helyi pénz, a Fehérvári Korona bevezetését. Hozzátette, Fehérvárra mindenki úgy tekint, mint egy olyan városra, ahol minden rendben van, ám akad bőven tennivaló: elsősorban a helyi vállalkozások megerősítésének területén.

A Jobbik fehérvári jelöltjei:

Horváth Lénárt (1), Tián József (2), Dömsödi Judit (3), Kaszonyi Sándor Csaba (4), Egyed Béla (5), Földesi Zsolt (6), Róth József (7), Fazakas Attila (8), Halász Róbert (9), Vida Attila (10), Horváth-Tancsa Ágnes (11, ő polgármesterjelölt is), Végh Alajos (12), Bognár Zsolt (13) és Köböl András (14).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!