Székesfehérvár

2014.05.02. 18:00

Közösen szépítették meg az iskolaházat

Székesfehérvár - Az interneten tett közzé felhívást a Szent Imre Iskolaház vezetője, hogy május elsejét munkával töltik, méghozzá fontos munkával: tavaszra megszépítik, felújítják, kitakarítják az intézmény Szúnyog utcai épületét és a másik, Rác utcait is, ahol igencsak volt mit tenni.

Kocsis Noémi

Több, mint félszázan, kicsik és nagyok, önkéntes diákok és iskolaházas gyerekek meszeltek, vakoltak, festettek, rendezték a kertet, a felnőttek lefestették az ajtókat, ablakokat, gázcsöveket, gyakorlatilag teljesen megújították az épületeket kívül is, belül is.

A hinták lepácolása után éppen deszkákat csiszolnak az önkéntesek. Rengetegen dolgoztak a ház megszépülésén. Fotó: A szerző felvétele

Aki csütörtökön délelőtt a Rác utcában járt, láthatta a legnagyobb egyetértésben dolgozó gyerekeket, akik saját maguk tettek a környezetük megszépüléséért. A munka végén a helyben főtt bográcsebédből falatozhatott mindenki a házak közti téren.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!