Székesfehérvár

2013.08.07. 09:21

A fehérvári utak körül most a Petőfi utca újult meg

Székesfehérvár - A Petőfi utca is új burkolattal gazdagodott a Saára Gyula-programnak köszönhetően. A helyszínen Égi Tamás alpolgármester tartott sajtótájékoztatót szerdán.

Sebestyén Lilla

Sok más utca mellett a Petőfi utca felújítását is nyáron kezdték meg. Erre a költségvetésen kívüli lehetőségek adtak módot, azaz a takarékos gazdálkodás és az adósság átvállalásból fakadó megtakarítások - tudtuk meg Égi Tamás alpolgármestertől, aki hozzátette: - Nagyon fontos, hogy a Fő utca felújítása mellett lássa mindenki, hogy nagy erőkkel  dolgozunk az egyéb területeken is. A Balatoni út és a Székely utca műszaki átadására ma kerül sor és nem sokára megkezdődik a Gyümölcs utca felújítása is. A jövő évben pedig a Várkörút aszfaltozása lesz esedékes, illetve magán pénz bevonásával a következő hónapokban megújul a Falköz. Reményeink szerint, pár éven belül az összes belvárosi útszakasz megfelelő állapotban lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!