Székesfehérvár

2013.04.11. 12:54

Ünnepeltek a tópartisok

A Fejér Megyei Diáknapokon ismét bizonyítottak a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola diákjai, hiszen a legtöbb elismerést az ide járó tanulók zsebelhették be.

Kajdi Erika

Az elért sikereket az intézményben apró rendezvénnyel ünnepelték meg. Az iskola igazgatónője, Vizi László Tamásné köszöntötte a diákokat, majd Szigeti Zsófia kápráztatta el hangjával iskolatársait. Zsófia énekével könnyűzene kategóriában nyerte el az arany minősítést.

 

 

Az énekes produkció után Borbás Fanni rázta fel a közönséget modern táncba hajló aerobikos elemeket is rejtő produkciójával, amivel az ifjú hölgy sótájm kategóriában vitte el az arany minősítést. Fanni műsora után végül a komolyzene - szólóhangszer - kamarazenekar kategóriában, ezüst minősítést kapott Mindegy együttes tagjai varázsoltak pezsgő hangulatot az iskola aulájába. A bemutatókat követően Mészáros Attila, ifjúsági tanácsnok fejezte ki örömét, amiért minden diákrendezvényen lehet tópartis fiatalokkal találkozni, akiknek sikerül tovább öregbíteni az iskola hírnevét. A tanácsnok ez után átadta az intézményt képviselő igazgatónőnek Cser-Palkovics András polgármester díszoklevelét, a Fejér Megyei Diáknapok Fesztiváldíját és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Nagydíját is. Végül minden díjazottnak emléklappal köszönték meg a munkát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!