Székesfehérvár

2013.04.18. 12:04

Idegen nyelveken adtak műsort az István király iskola diákjai

Székesfehérvár - Az István Király Általános Iskola diákjai adtak műsort elsősorban a szülőknek és nagyszülőknek a Civil Házban. Az iskola összes osztályából voltak fellépők.

Sebestyén Lilla


Az István Király Általános  Iskola elsős tanulói  angolul, egy kis dalocska segítségével sorolják testrészeiket (Fotó: Nagy Norbert)

- Tavaly csináltunk először ehhez hasonló kulturális rendezvényt az iskola fennállásának 25. évfordulójára. De a családtagok kérésére úgy döntöttük, idén is fellépnek a gyerekek és megmutatják, mennyiféle dologban tehetségesek - mondta el Krählingné Kovács Tünde igazgató.

A rendezvényen elsőnek a kórus engedte ki a hangját, a tanárokkal vállvetve, majd első királyunk intelmeivel emlékeztek meg a Szent István Emlékévről a diákok. Az első osztályosok egy angol és egy német nyelvű színdarabbal ajándékozták meg a közönséget. Az ötödikesek egy vidám Janikovszky jelenettel léptek színpadra. Végezetül pedig a felsős lányok modern tánca és a tanári kar éneke zárta a műsort.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!