Székesfehérvár

2012.03.29. 17:22

Rubina Sándor maradt az Életet az Éveknek elnöke

Éves beszámoló-, és háromévente esedékes tisztújító közgyűlését tartotta az Esélyek Háza egyik legfontosabb idősügyi partnere, a Nyugdíjas Szervezetek Életet az Éveknek Fejér Megyei Szövetsége március 29-én, a Fehérvári Civil Központban.

Zsigó Ferenc

A rendezvényen a közel száz klubot képviselő küldöttek újabb három évre Rubina Sándort választották meg a megye legnagyobb nyugdíjas-tömörülésének élére. A szavazásra jogosult megjelentek az elnök mellett ötfős elnökség és három tagból álló ellenőrző bizottság tagjelöltjeire adhatták le voksukat. A résztvevők elfogadták a szervezet 2011-es évre vonatkozó beszámolóját, majd egyeztették a 2012-es programokhoz kapcsolódó feladatok megosztását.
Az Életet az Éveknek az elkövetkező hónapokban megvalósuló rendezvényei közül kiemelkedik a május 15-én a bodajki Falutáborban sorra kerülő Anyák napi ünnepség és Kulturális fesztivál, valamint a június 14-i seregélyesi túraverseny.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!