Székesfehérvár

2011.11.30. 19:24

Megyei termékek adventkor is

Székesfehérvár - Adventi vásárt szervezett a megyei önkormányzat a Hősök terére. A megyeház udvarán pedig fenyővásár lesz. Az árusok adják az intézmények fenyőit.

Tribolt Lajos

Jótékony céllal összekötve rendez karácsonyi vásárt a megyei önkormányzat. A városi önkormányzat segítségével három faházat állítottak fel a Hősök terén, ahol majd a megyekorzókon már bemutatkozott helyi terméket kínáló kézművesek és termelők kínálják eladásra a termékeiket. Teszik ezt közösen a megyei önkormányzat fenntartásában működő szociális és gyermekvédelmi intézményekkel. Ez utóbbiak által eladott termékek teljes bevételét a szóban forgó intézmények kapják meg, így szeretnék szebbé tenni a lakók életét, karácsonyát - mondta el Vargha Tamás  megyei közgyűlési elnök a mai sajtótájékoztatóján. Quintus Konrád,  a Vörösmarty Színház megbízott vezetője hozzátette, hogy a négy adventi hétvégén a megyei vásár helyszínén fellépnek majd a színház ismert és népszerű művészei, s színházjegyeket is kisorsolnak.
A Megyeház udvarán december 12-től fenyővásár lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!