Sportvilág

2016.11.17. 15:45

Dortmundban a Bayern

Dortmund - A német futball első számú rangadója, a Dortmund- Bayern csata jön szombaton (18.30, Eurosport2) a Bundesligában.

Varga Andor

A 11. forduló bővelkedik a kiemelkedő meccsekben: pénteken a lipcsei újonc csodacsapat a talán feljövőben lévő Leverkusenhez látogat; szombaton két, eddig csalódást keltő nagy , a Wolfsburg és a Schalke is találkozik; vasárnap pedig a még mindig veretlen és dobogós Hoffenheim is újabb pontokat szerezhet. A hétvége csúcspontja azonban ettől függetlenül a Dortmund-Bayern, amely párosításban a házigazda hét mérkőzés (közte négy vereség), a 2014-es német Szuperkupa óta nyeretlen.


Mario Götze a nyáron Münchenből vissztért Dortmundba Fotó: newsinging.co.uk

A bajnokságban botladozó hazaiaknak a presztízs mellett a felzárkózáshoz is kellene a 3 pont, míg a némileg bizonytalannak tűnő bajorok egy esetleges vereséggel akár az első helyüket is elveszíthetik ezen a hétvégén.

További program az Eurosport2-n. Péntek: Leverkusen-Leipzig (19.30). Szombat: Wolfsburg-Schalke (15.15). Vasárnap: Hoffenheim-Hamburg (15.15), Bremen-Frankfurt (17.30).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!