Sportvilág

2011.12.09. 16:59

Ökölvívás: két bronz Fehérvárra

Székesfehérvár - A felnőtt ökölvívó ob-n a 69 kilós fehérvári Hegyi Barnabás bronzérmes lett, miután a döntőbe jutásért sérülése miatt nem léphetett ringbe. A Varkocs bunyósa, Márton Balázs is bronzérmes lett végül.

Matók János

Az egykori válogatott jégkorongos, Hegyi Zoltán rossz hírről értesítette lapunkat: fia, az ifjúsági magyar bajnok Hegyi Barnabás a felnőtt ökölvívó ob-n bronzérmes lett a 69 kilós súlycsoportban, miután csütörtökön 15-7-es pontozással nyert riválisa ellen. Ám utólag kiderült, hogy mindezt a korábban műtött, s a meccsen ismét  eltörött csuklójával érte el. Így Barni  pénteken délután már nem léphetett ringbe a döntőbe jutásért, az általa idén egyébként már legyőzött Danyi Richárd ellen, hanem  a fehérvári kórház  műtője várta...
A 60 kilósok súlycsoportjában a döntőbe jutásért harcolt a 20 éves Márton Balázs, a Varkocs György Box Club bunyósa, aki mindössze két éve ismerkedett meg a sportággal.
Ennek tükrében viszont egészen kimagasló eredményt ért el a mostani felnőtt ob-n szerzett  bronzéremmel. A fináléba jutás sajnos nem sikerült, végül pontozással kikapott az idei ifjúsági bajnok, vasasos  Fodor Milántól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!