Sportvilág

2011.12.08. 19:20

Ez igazi bravúr, van már érme

Címkék#box#varkocs

Székesfehérvár - A fehérvári Varkocs György Box Club a felnőtt országos bajnokságon megszerezte története első hangzatos sikerét: Márton Balázs már bronzérmes.

Matók János

Nem várt, de titkon remélt sikert ért el a szombathelyi felnőtt ökölvívó országos bajnokságon a fehérvári Varkocs György Box Club: a 60 kilós Márton Balázs - edzője Túrós Arnold - a nyolc közötti meccsen  11-11-es pontozással végzett a a felnőtt ob-n ezüstérmes debreceni Török Jánossal, ám a segédpontokkal Mártont hirdették ki győztesnek, aki így már mindenképpen bronzérmes lesz. A döntőbe jutásért az  idei ifjúsági bajnok Fodor Milán (Vasas) lesz az ellenfele. A Varkocs 56 kilós öklözője, Szinável Sándor viszont  kiesett, miután a válogatott Lakatos Krisztiántól pontozással kikapott. A 81 kilós Gyakov István még szerdán éjjel pontozással győzött, majd a nyolc között a nála sokkal nevesebb győri Szabó László várt rá.  A meccsen a rutinosabb győri végül pontozással győzött Gyakov ellen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!