Sportvilág

2011.11.09. 15:17

Niki, az abszolút bajnok

Székesfehérvár - Az amatőr rali ob-n, az abszolút kategória bajnoki címét Izsák József és fehérvári navgátora, Simon Nikolett szerezte meg. Érthető, hogy Niki roppant boldog.

Matók János

A Tamási Motorsport Egyesület és a Tobak Team Hungary szervezésében zajló amatőr rali országos bajnokságban, az abszolút értékelés első helyét a százhalombattai Izsák József és fehérvári navigátora, Simon Nikolett szerezte meg,  a Mitsubishi Lancer Evo IX volánja mögött, Izsáknak ez már a harmadik, amíg Nikinek  aki tavaly kezdte el az autóversenyzést  az első aranyérme.
 Amikor kiderült, hogy mi nyertünk, hevesen dobogott a szívem, kivert a víz, hiszen országos abszolút bajnoknak lenni nagyszerű érzés. Hiszen még csak tavaly kezdtem el versenyezni, s máris elértem a célomat. Hogy melyik futam maradt meg leginkább bennem? Mindegyiknek meg volt a maga szépsége, a hangulata, viszont amikor elindultunk a  rali-túrában, a híres magyar pilóták között az nagyszerű érzés  volt. Az biztos, hogy jövőre a túrában megyünk  mondta boldogan Niki.      

Címkék#rali ob

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!