Sportvilág

2009.01.09. 03:29

Szabó Gabriella: irány a Honvéd

<b>Dunaújváros</b> - <em>Szabó Gabriella</em> a pekingi olimpián érmet hozott Fejérnek. Most mégis távozik a megyéből...

Fejér Megyei Hírlap

- Nehéz volt a döntés, amelyet az utolsó pillanatban hoztam meg. Szerettem Dunaújvárosban dolgozni, de a Honvéd ajánlatát megismerve a saját helyzetem megkönnyítése érdekében a váltás mellett döntöttem - jelentette ki a versenyző, aki erről többet nem is akart beszélni.

Természetesen mindenkinek saját magának kell mérlegelnie, mi a jobb, előnyösebb a számára, és ezt tiszteletben is kell tartani. Pedig előbb szóban megegyezett az újvárosiakkal, majd kiharcolta azt is, hogy a megállapodott összeget megemeljék. Ez is természetes, hiszen ő is a piacról él. Mátyás Gábor, a Dunaferr SE ügyvezető igazgatója szerint nem volt korrekt velük szemben az olimpiai ezüstérmes, mert a szóbeli (második) megállapodás után már nem tudták elérni, csak a távozása bejelentése alkalmával. A vezetőedző, Hubik András szerint nem igazolnak helyette mást, marad az utánpótlásuk, amire büszkék. Legyenek is, van mire!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!