Öttusa

2020.02.25. 17:38

Volános aranyérem a csapatok versenyében

A Börgöndi úton rendezték az öttusázók utánpótlás-bajnokságát, a házigazdák egy aranyérmet és egy bronzot nyertek.

Horog László

Demeter József, versenyigazgató

Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

A Volán Fehérvár volt a házigazdája az utánpótlás-bajnokságnak, egyben a Gérecz Attila Emlékversenynek. A 24 éven aluli modern pentatlonisták küzdöttek az érmekért, a női mezőnyben a Trion sportolója, Erdős Rita nyert, Simon Sarolta (Csepel) és Gulyás Michelle (KSI) előtt, a volánosok közül Szűcs Dóra 9., Koleszár Katalin 20., Siklósi Zsófi 21. lett, Kalincsák Eszter korábbi bokasérülése a vívás során kiújult, nem tudta befejezni a viadalt.

Demeter József, versenyigazgató
Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

A Móri SE sportolója, Deák Melinda a 14. helyen zárta a küzdelmeket. A férfiak csatározásait a KSC versenyzője, Bőhm Csaba nyerte, Bernáth Bálint 4., Katona Bence 5., Szentprónai Dominik 8., Katona Báint 9., Salga Gergő 12., Csák Milán 21., Bárány Péter 31. lett. A női csapatversenyt a KSI nyerte a Honvéd előtt, a fehérváriak – Szűcs, Koleszár, Siklósi, – a 3. helyen zártak. A férfiaknál a Volán A csapat nyert Bernáth, Katona Bence, Szentprónai összetételben, a koronázóvárosiak B együttese – a BHSE és a Csepel mögött – 4. lett, Katona Bálint, Salga és Csák trióval.

– Jól sikerült a viadal, színvonalas küzdelmek zajlottak. Öröm, hogy a fiúk csapatban aranyérmet szereztek, mindössze azt sajnálom, hogy egyéniben a férfiaknál és a nőknél sem állhattunk dobogóra – közölte Demeter József, versenyigazgató, a volánosok technikai vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában