Sport

2009.10.31. 03:29

Videoton FC: Jó hangulatban

Székesfehérvár - A 13. forduló mérkőzéseire kerül sor ezen a hét végén. A tabellán első Videoton FC vasárnap 17.30-tól a Vasas otthonában lép pályára a siker reményében.

Matók János

- Futball-láz? Én magam ezt a stadionban érzékeltem, legalábbis azt a fantasztikus hangulatot, amit a Debrecen elleni rangadón a szurkolóink teremtettek. Azt viszont nem tudom, hogy a városban, Fejér megyében mi van, de ha így igaz, annak nagyon örülök. A Loki elleni rangadón nagyon jó volt látni a szurkolók lelkesedését, aminek mi is szeretnénk a folytatását, de ehhez a csapat jó szereplése kell - válaszolt a felvetésre Mezey György, a Videoton mestere.

- Ebben bíznak a drukkerek is, akik ismét nagy számban kísérik el a csapatot a Vasas elleni mérkőzésre. Ők a piros-kék listavezető újabb győzelmét várják...

- Van azért a dolognak egy nyilvánvaló veszélye is: a játékosaink feleljenek meg az elvárásoknak, és ne vigye el őket tévútra semmi sem! De úgy gondolom, hogy érett, értelmes emberekről van szó.

- Akkor a Vasasról, a Janus-arcú csapatról kérdezném: felkészültek belőlük?

- Igen, nagyon komolyan fel kellett belőlük készülni, mert Mészöly Géza remekül átszervezte a Vasas játékát. Valóban illik rájuk a jelző: Janus-arcú csapat, mert ha elkapják a fonalat, akkor bárkit legyőzhetnek, de ha olyan periódusban vannak, akkor bárkitől kikaphatnak. A Vasas játékának van előnye és hátránya is, nekünk ez utóbbit kell kihasználnunk a mérkőzésen. Tudjuk, hiszen ez a szakmánk és a munkánk, így nem csak edzeni, felkészülni is kell az ellenfelekből.

- Vehetjük ezt a meccset az Újpest elleni főpróbának?

- Nem, mert vasárnap nem gondolunk még arra, hogy ki lesz a következő ellenfél, csak az adott feladatra, így a Vasas elleni sikerre koncentrálunk.

A Videoton FC várható összeállítása a vasárnap 17.30-kor kezdődő mérkőzésen az alábbi : Sebők - Andics, Lipták, Horváth, Varga - Polonkai, Farkas, Elek - Nagy, Sitku, Alves.

 

 

 

 

 

A Videoton FC szurkolói szervezett formában a 14.43-kor induló vonattal utaznak el Budapestre vasárnap. Előtte 14.30-kor találkoznak a fehérvári vasútállomáson. Ismét sokan lesznek, hiszen a klub által biztosított belépőket viszik . Ha elfogynak, a Fáy utcai vendégpénztárnál még kapnak jegyeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!