Cserni Béla is a küldöttek közé lépett

2019.03.27. 21:47

Újabb küldött a SOSZ-ban

Az eddigi négy küldött mellé egy újabb delegáltat is választott elnökségébe a Sportegyesületek Országos Szövetségének Fejér megyei szervezete.

Ferencz Balázs

Mátyás Gábor, az elnök F:Dferr

A Sportegyesületek Országos Szövetsége 17 Fejér megyei sportszervezetet tudhat kötelékében. A SOSZ a magyarországi sportegyesületek és sportszervezetek érdekképviseleti fórumaként működik, a magyar sport érdekében igyekszik párbeszédet folytatni a sportegyesületekkel és sportszervezetekkel, valamint a Magyar Olimpiai Bizottsággal, a Magyar Paralimpiai Bizottsággal, a sportági szakszövetségekkel és a sportszövetségekkel, valamint az állami döntéshozókkal is.

Mátyás Gábor, az elnök F:Dferr

A SOSZ Fejér megyei küldöttválasztó ülésén az eddigi négy delegáló egyesület (ARAK, Búvársuli SE, Dunaferr SE, Honvéd Szondi György SE) mellett a STARTHU-TEO Sportmarketing Kft. képviselője, Cserni Béla is a küldöttek közé lépett. A SOSZ megyei szervezete meghallgatta az elnök, Mátyás Gábor beszámolóját a Szövetség jelenlegi helyzetéről, valamint tájékoztatást adott az ez évi tervekről is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában