Sport

2012.02.24. 13:18

Torres több mint öt év után kimaradt a spanyol keretből

Madrid - Több mint öt év után kimaradt a világ- és Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott keretéből Fernando Torres.

Horváth Viktória

Vicente del Bosque szövetségi kapitány pénteken hozta nyilvánosságra a Venezuela elleni barátságos mérkőzésre készülő együttes névsorát, amelyben nem szerepel a Chelsea támadója.

"Torres nincs jó formában, ezért úgy gondoltuk, jobb most neki, ha nem jön - nyilatkozta a szakember. - Ugyanakkor ez még nem jelent semmit, ez még nem az a csapat, amely az Európa-bajnokságon szerepel majd."

A 27 éves támadó 2006 novembere óta mindig tagja volt a nemzeti együttesnek, ám amióta a londoni Kékekhez szerződött, 34 meccsen mindössze három gólt szerzett, legutóbb tavaly októberben talált a kapuba. Torres a válogatottban 2010 szeptemberében volt utoljára eredményes.

A címvédő spanyolok a nyári Európa-bajnokságon az olaszokkal, az írekkel és a horvátokkal szerepelnek majd egy csoportban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!