női kézi

2019.06.21. 12:20

Mozgalmas nyár előtt a Gárdony

Újabb három játékos távozott a Gárdony-Pázmánd NKK női kézilabdacsapatának keretéből, így már tízen hagyták el a tópartiakat a felkészülés rajtja előtt. A gárdonyi lányok egy edzőtáborban és két tornán is csiszolják játékukat.

Ferencz Balázs

Vörös Szimonetta az NB I-ben kilenc gólig jutott Fotó: Eszterházy

Alaposan kicserélődik a női kézilabda NB I/B Nyugati csoportjában hetedik helyen zárt Gárdony-Pázmánd NKK játékoskerete. Dublinszki Dóra, Vártok Ramóna, Biró Beníta, Szamoránsky Anikó, Müller Kamilla, Kolics Viktória, Rideg Renáta mellett a kapus Merő Dóra, valamint a gólgyáros átlövő Nagy Zsuzsanna és Kukovecz Regina sem tagja már a csapatnak. Heten érkeznek a tó partjára, Magyar Nikolett, Nagy Éva és Lugosi Fruzsina kapusok; a bal szélső, az Egerben élvonalbeli meccseket is játszott Vörös Szimonetta, a beálló Blazsek Alexandra, az átlövő, Hatala Virág és az osztrák Hypo-t is megjárt irányító, Vernes Dorottya.

Vörös Szimonetta az NB I-ben kilenc gólig jutott
Fotó: Eszterházy

Az újjáformálódó gárdonyi csapat július 11-én kezdi el a felkészülést a következő szezonra, s nem unatkoznak majd a lányok a nyár folyamán.

Augusztus 8. és 11. között Szlovéniában edzőtáboroznak a lányok Pinizsi Zoltán irányítása mellett, majd augusztus 14-én Siófokon mérkőznek meg a szintén másodosztályú Kozármislennyel. 17-én vagy 18-án Ausztriában a nagynevű Hypo lesz az ellenfél, augusztus 23-án pedig a Pénzügyőrt fogadják Gárdonyban. Augusztus 30. és szeptember elseje között Orosházán, szeptember 7–8-án pedig Dorogon vesz részt az együttes felkészülési tornán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában