Sport

2013.01.10. 15:48

Marosiék nagy csatája az elődöntőben

Nem sikerült a döntőbe jutás a Marosi Katalin, Darija Jurak párosnak a Sydneyben rendezett APIA női WTA tornán, de ezúttal nagy csatára késztették a világ egyik legjobb, az olasz Errani, Vinci duót.

Darija Jurak (balra) és Marosi Katalin jól érezte magát Sydneyben (Fotó: Cserny Csaba)

Az APIA női WTA tenisztorna páros elődöntőjében az első helyen kiemelt Errani, Vinci (olaszok) duó nagy csatában, 7-5, 6-4 arányban győzött a Marosi Katalin, Darija Jurak (magyar, horvát) páros ellen, s így ők jutottak be a döntőbe."Klasszisokkal jobb meccs volt a mai,  mint amit Brisbane-ben játszottunk egymás ellen. Mi is, és ők is sokkal jobban játszottunk.Nagyon színvonalas, klassz megoldások voltak mindkét oldalról, kiegyensúlyozott és kiélezett meccs volt. Sajnos nem a mi oldalunkra dőlt el,  de  abban bízunk, hogy ha újra összekerülünk, esetleg Melbourne-ben, az Ausztrál Openen, akkor sikerüln majd legyőzni őket. Nagyon biztató volt számunkra ez a verseny, egyre jobban megy a játék, érezzük, hogy jól sikerült a felkészülésünk,  és  nagyon jó az összhang közöttünk, ami elengedhetetlen a sikeres páros eredményekhez - írta lapunknak a fehérvári Marosi Katalin, aki Darija Jurakkal együtt pénteken utazik el Melbourne-be, az Ausztrál Openre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!