Sport

2017.04.27. 14:55

Közeledve a bajnoki hajrához

Fejér megye - A 25. fordulóra készülődnek a csapatok Fejér megye első osztályú labdarúgó bajnokságában. A hétvégi párosítások vendéglátó csapatainak trénereit kértük egy kis esélylatolgatásra.

Káldor András

Április 29., szombat, 17.00

Ercsi Kinizsi (6.)-Bicske (2.)

Gróf András, az Ercsi Kinizsi vezetőedzője: - Ismét egy élcsapatot fogadunk, az Iváncsa ellen sikerült bebizonyítanunk, hogy a dobogós csapatok ellen is van esélyünk a pontszerzésre. Erre készülünk most is. A Bicske két rendkívül eredményes támadóval rendelkezik (Varga Zoltán és Németh Erik - a szerk.), akik több mint ötven gólt rúgtak eddig, úgyhogy őket kell semlegesítenünk, bár ellenfelünknél több olyan játékos is van, aki képes eldönteni a mérkőzést, csapatszinten kell jó teljesítményt nyújtanunk.

Ősszel a kék mezes Bicske 4-0-ra nyert az Ercsi ellen
Fotó: Káldor András

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (5.)-Iváncsa (1.)

Balogh Zsolt, a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vezetőedzője: - A múlt héten csalódást keltő vereséget szenvedtünk a Sárbogárdtól, nemcsak az eredménnyel, hanem a játékkal és a játékosok hozzáállásával sem voltam elégedett. Dekoncentráltan, gyengén futballoztunk, óvodás hibákat vétettünk mind támadásban, mind védekezésben. Remélem, szombatra ez a tendencia megváltozik, mert amennyiben nem, akkor igen nehéz kilencven perc vár ránk. Ellenfelünk rutinos játékosokkal rendelkezik, akik akkor is képesek nyerni, ha igazán nincsenek formában.

Sárosd Sport 36 (8.)-Lajoskomárom (13.)

Dvéri Zsolt, a Sárosd Sport 36 vezetőedzője: - Kezdünk visszatérni az ősszel mutatott formánkhoz, már a Bicske ellen is jó teljesítményt nyújtottunk, ha nem Milinte Árpád áll a kapujukban, akkor azt a mérkőzést megnyerjük. Ezt a javuló tendenciát folytattuk csapatszinten Móron is, végig stabilak voltunk, nehéz feldolgozni, hogy a 92. percben kapott góllal vesztettünk pontokat. Főleg annak tudatában, hogy 2-1-nél, a 90. percben volt egy nagy helyzetünk, ami kimaradt. Ellenben, ha valaki a mérkőzés előtt azt mondja, hogy döntetlennel eljövünk Mórról, biztos, hogy mindenki aláírta volna. Bízom abban, hogy a Lajoskomárom ellen kellő önbizalommal és koncentrációval végre begyűjtjük már a régen várt három pontot.

Április 30., vas., 17.00

Baracs (11.)-Velence (12.)

Gyalus Zoltán, a Baracs vezetőedzője: - Mindenképpen szeretnénk visszavágni a Velencének az ősszel elszenvedett vereségért. Nagyon tisztességesen készülünk a mérkőzésre, nem vagyunk elbizakodottak, az esélyesség terhe mellett a három pont megszerzésében gondolkodunk. Ugyan feljebb is léphetünk a tabellán, mert a középmezőny elég szorosan együtt van, de számunkra nem is a helyezések számítanak, hanem hogy minden egyes megnyert mérkőzéssel jobban bizonyítsuk azt, hogy helyünk van ebben az osztályban.

Sárbogárd (7.)-Aba-Sárvíz FC (16.)

Gracza Tibor, a Sárbogárd vezetőedzője: - Mindenek előtt minden elismerésem a fiúké, mert nagyon nehéz volt felállni egy nagyobb vereség után (Martonvásár 1-5 - a szerk.). A Tordas ellen sikerült talpra állnunk, míg Agárdon már ki is egyenesedtünk. Jó formában vagyunk, biztos, hogy nehéz mérkőzés lesz addig, amíg nem tudjuk az Abát megtörni, de nem lehet más eredmény számunkra elfogadható, csak a győzelem. Boros Benjamin valószínű, hogy még nem tud pályára lépni, Bezerédi Ádám pedig kapott egy kisebb rúgást, de rajtuk kívül nem lesz hiányzó.

Pátka (14.)-Tordas (10.)

Takács Viktor, a Pátka vezetőedzője: - Nagyon fontos volt a Velence elleni idegenbeli siker, nagy erőt adhat a számunkra, hiszen az utolsó percben tudtunk győzni. Ez bizonyítja a csapat tartását. Tisztában vagyunk azzal, hogy a bennmaradás bravúr lenne, tényleg csak azzal foglalkozom, hogy az én feladatom is el legyen végezve, és a csapaté is, és a vonal fölött legyünk a bajnokság végén. Onnantól pedig a vezetőség eldönti, hogy mi legyen a jövő évben. A Tordas nagyon jó csapat, kevés gólt kapnak, nem lesz egyszerű ellenük, de hazai pályán mindenképpen pontot kell szereznünk.

Mezőfalva (15.)-Mór (3.)

Hajnal Attila, a Mezőfalva vezetőedzője: - Nagyon remélem, hogy megfelelő létszámban ki tudunk állni a mérkőzésre, és talán lesznek olyanok is, akik izomsérülésük után visszatérnek. Bízom abban, hogy tisztességesen helytállunk, a becsület erre kötelez bennünket!

Martonvásár (4.)-Polgárdi (9.)

Patkós Csaba, a Martonvásár vezetőedzője: - Amennyiben az eredményt nézzük, akkor egyértelműnek látszik a múlt heti Iváncsa elleni vereségünk, ám ez korántsem így van. A hajrában kaptunk három gólt, valamint két olyan büntetőt fújtak be ellenünk, amelyek eléggé véleményesek voltak. Ezeken kívül pedig kaptunk egy olyan gólt, ahol a labda nem jutott túl
a gólvonalon, így ezek után több kérdőjel maradt bennünk. Jobb csapattól kaptunk ki, ám ezen kívül továbbra islétszámgondokkal küzdünk, mindössze tizenketten voltunk, és
a tartalékkapusunk is csereként a mezőnyben játszott. Kanyó Richárd és Szilágyi Roland eltiltása után visszatérnek, jó meccset és győzelmet várok a Polgárdi ellen.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!