Playoff

2018.08.27. 17:33

Kemény ellenfélnek tartja a Vidit az AEK Athén vezetőedzője

Kedden, 21 órakor csap össze a labdarúgó Bajnokok Ligája playoff-körében a MOL Vidi FC és a görög bajnok, AEK Athén. A hellének 2-1-es előnyből várhatják a visszavágót.

Ferencz Balázs

Fotó: Ferencz Balázs / Fejér Megyei Hírlap

- Nyernünk kell, ha a végén úgy alakul a helyzet, akkor lehet a védekezésen gondolkodni – fogalmazott Marinosz Uzunidisz, az athéniek edzője. – Az első meccs is nagyon nehéz volt. Nem jelent semmit, hogy ott nyertünk, nem becsüljük le az ellenfelet, de itt is nyerni szeretnénk. Semmi nem dőlt el. Száz százalékot kell nyújtanunk, nem bízhatunk az ellenfél hibáiban. Nem szabad esélyt adni a Vidinek. A visszavágón is nehéz és kemény játékot várok a Viditől. Észnél kell lennünk, okosan kell játszunk.

Fotó: Ferencz Balázs / Fejér Megyei Hírlap

- Száz százalékban az AEK-től függ a továbbjutás, remélem, hogy a rutinunknak köszönhetően jól kezeljük a helyzetet, és megerőltetés nélkül továbblépünk – beszélt a kötelező sajtótájékoztatón trénerével ellentétben talán kissé elbizakodottan a görögök középpályása, Kosztasz Galanopulosz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában