1999-2003 közt születettek részére

2018.10.18. 21:04

Hortobágyi Ferenc emlékére rendeztek tornát Fehérváron

Az 1999 és 2003 között született diákok részére kiírt sportversennyel tisztelegtek a 2012-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt Hortobágyi Ferenc testnevelő tanár emléke előtt.

Krebsz András

A Sóstói Stadion fedett műfüves csarnokában rendezett tornát a vasvárisok nyerték

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Hortobágyi Ferenc testnevelő tanári diplomáját és edzői képesítését a Testnevelési Főiskolán szerezte, majd Fehérvárra költözött.

Az Országos Testnevelési és Sporthivatal (OTSH) Fejér megyei irodájában, valamint testnevelő tanárként a Teleki Blanka Gimnáziumban dolgozott, éveken keresztül a Videoton FC nevelőedzőjeként és Fejér megye ifjúsági edzőjeként is tevékenykedett. Megannyi emlékezetes testnevelésóra, edzés, sítábor, vízi tábor és verseny fűződik a sokak által tisztelt és szeretett Hortobágyi tanár úr nevéhez.

A Sóstói Stadion fedett műfüves csarnokában rendezett tornát a vasvárisok nyerték
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Az emléktorna középiskolás alapfokú kispályás labdarúgó-bajnokság négyes döntőjét a Müller Csaba által felkészített Vasvári Pál Gimnázium csapata nyerte. A második helyen a Tóparti és a Kodolányi, a harmadik pozícióban a Teleki csapata végzett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában