fehérvári titánok, DAB

2019.02.15. 20:26

Hajráznak a hokisok

Célegyenesébe érkezett a jégkorong Erste Liga középszakasza, az alsóházában a Fehérvári Titánok csapata szombaton 17.30-kor a Gyergyó otthonába látogat, míg a Dunaújvárosi Acélbikák gárdája szintén ezen a napon, 18 órakor a Hoki­klub együttesét fogadja.

Káldor András

Kiss Dávid mosolya érthető, csapata rájátszásba jutott

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A Fehérvári Titánok brigádja csütörtökön a Vasas legyőzésével biztosította be helyét a rájátszásban, de lényegében ugyanez vonatkozik a vendég­látó gyergyóiakra is, akik meg­lepetésre 5-2-es vereséget szenvedtek hazai jégen a Hokiklubtól. Az „odavágón” január végén 3-1-re győzött a kis Volán, nagyrészt Kiss Patrik záró harmadban elért duplájának köszönhetően.

Kiss Dávid mosolya érthető, csapata
rájátszásba jutott
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

– Komolyan vesszük ezt a mérkőzést is, nyerni szeretnénk – hangsúlyozta Kiss Dávid, a Titánok vezetőedzője.

A dunaújvárosiak azzal, hogy a Vienna Capitals II otthonában vereséggel zártak, egyre jobban távolodnak a rájátszást érő pozícióktól. A bécsiek megléptek az Acélbikáktól, vagyis ahhoz, hogy a DAB bejusson a playoffba, már nem elég minden hátralévő meccsüket megnyerni. Szurkolniuk kell azért is, hogy az osztrákok legalább négy pontot veszítsenek a középszakasz utolsó három találkozóján. A sógorok sorsolása viszont sokkal kedvezőbb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában