Foci

2017.12.18. 19:24

Fiola Attila bízik benne, hogy visszaáll a tabella élére a Vidi

Bízik a jó felkészülésben és a Videoton FC bajnoki címében a fehérváriak válogatott védője, Fiola Attila.

Ferencz Balázs

fityó

Fiola Attila ugyan csalódott a csapat év végi formáját és eredményeit illetően, de hiszi, hogy tavasszal visszaáll a tabella élére a Videoton FC.

- Az egész csapat jól kezdte a bajnokságot, ráadásul az Európa Ligában is tudtunk menni három kört. Sajnos a Partizan ellen elvéreztünk, de az szerintem pozitív időszak volt számunkra. A bajnokságban is volt hét pont előnyünk, de az sajnos elolvadt. Az év vége nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Jókor jön a szünet. Remélem, egy jó felkészülés után meg tudjuk nyerni majd a bajnokságot – vélekedett a hátvéd.

- Számomra a Bordeaux elleni hazai mérkőzés volt a legemlékezetesebb, akkor tértem vissza egy sérülésből, jól sikerült az a mérkőzés, és továbbjutottunk.

Fiola számára a téli szünetben a család az első, de találkozik azokkal is, akikkel év közben kevesebb időt tölt. Ráadásul egy kis nyaralás is belefér a felkészülés kezdete előtti pauzába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában