Foci

2019.10.24. 20:38

Egyre jobban élesedik a küzdelem a megye II-ben

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 11. fordulója mindkét csoportban egy-egy kiemelt mérkőzést hoz, Északon a Kápolnásnyék fogadja a PAFC III csapatát, míg Délen Vajtán rendeznek rangadót.

Káldor András

A fehérben játszó Mány számára otthon kötelező a győzelem

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

THERMOVÁR ÉSZAKI CSOPORT

A Bakonycsernye mindössze egy győzelemre van a listavezető Mánytól, és arra vár, hogy riválisa elbukja valamelyik meccsét. A Csernye otthon tarthatja a három pontot a Szár ellen, bár a vendégek nem szerepelnek rosszul idegenben. A Mány számára nem jelenthet gondot otthon bezsebelni a pontokat a Pátka ellenében, ráadásul a vendégeknek inkább hazai pályán ment eddig. A forduló rangadója lesz a Puskás Akadémia FC III kápolnásnyéki látogatása. Most bizonyíthatja Szabó Dániel csapata, hogy nem véletlen az idei menetelésük, bár a Kápolnásnyék hazai pályán kőkemény ellenfél.

Október 26., szombat, 13.30

Bakonycsernye (2.)–Szár (10.)

Október 27., vasárnap, 13.30

Bicske II (14.)–Pusztavám-Jüllich (7.), Vál (9.)-Szabadbattyán (13.), Flavus Velence II (6.)–Pákozd (15.), Mány (1.)–Pátka (11.), Csór Truck-Trailer (8.)–Herceghalom (5.), Tó-Vill Kápolnásnyék (4.)–Puskás Akadémia FC III (3.)

Szabadnapos: Fehérvárcsurgó (12.)

A fehérben játszó Mány számára otthon kötelező a győzelem
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

GROUPAMA DÉLI CSOPORT

A Vajta rangadó jellegű mérkőzést játszik az egyre jobban muzsikáló, és hat mérkőzés óta veretlen Adonnyal. Kérdés, hogy sikerül-e a vendégeknek megszakítani a listavezető hegemóniáját? Érdekes kilencven perc vár az alsóházban a Seregélyesre, mivel vendégük, az MPF Ráckeresztúr idegenbeli sikere esetén akár helyet is cserélhetnek. A feljutásért küzdő csapatok közül a Baracs otthon fogadja a Sárbogárd II-t, míg a Káloznak az előző hetekben nyújtott teljesítménye alapján szinte kötelező a győzelem.

Október 26., szombat, 13.30

Vajta (1.)–Adony (4.)

Október 27., vasárnap, 13.30

Seregélyes (13.)–MPF Ráckeresztúr (14.), Pusztaszabolcs-Iváncsa II (12.)–Szabadegyháza (5.), Baracs (3.) – Sárbogárd II (8.), DUFK (6.) – LMSK Cobra Sport (9.), Káloz (2.)–Előszállás (11.), Aba-Sárvíz (10.)–Nagykarácsony (7.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában