Sport

2016.12.20. 21:25

A vörös sziklások eredményes hétvégéje, esztendeje

Székesfehérvár - Megrendezték az idei utolsó Magyar Kupa fordulót a falmászók között. A viadalon a fehérvári Redrock csapata szép sikereket ért el.

Silye Sándor

A csapat a kupafordulóban 4 arany- és 1 bronzérmet szerzett. Az egész esztendei összetett eredmény alapján 5 arany-, 2 ezüst- és egy bronz-érmet mondhat magáénak az egyesület. A kupában, mini kategóriában gyorsasági és nehézségi számban is Hegedüs-Krisó Dénes nyert, miként a gyermekek között szintén mindkét kategóriában Légrádi-Pallos Anna.

Jó hangulatú versennyel zárták az évet a Redrock falmászói Fotó: Koppán Viktor

A serdülők között Forgács Eszter Evelin gyorsaságiban bronz-érmes, a nehézségiben 4. lett. Vasárnap ifi kategóriában Sándor Réka nehézségi összetettben a második helyet szerezte meg, gyorsasági mászásban pedig megosztva magyar bajnok lett.

A 2016. év összesített eredményei: mini kategória gyorsasági mászás magyar bajnok Hegedüs-Krisó Dénes, a gyermek kategória gyorsasági és nehézségi mászás magyar bajnoka Légrádi-Pallos Anna. Serdülő kategória, gyorsasági mászás ezüstérmes Forgács Eszter Evelin, nehézségi mászás bronzérmes Forgács Eszter Evelin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!