NB I-es osztályozó

2019.06.14. 21:08

A tisztes helytállás a MOL Vidi FC női csapatának célja

A MOL Vidi FC női csapata szombaton 17 órakor NB I-es osztályozón fogadja a Szent Mihály SE együttesét. A feljutás gyakorlatilag az előző hétvégén eldőlt azzal, hogy a piros-sárga alakulat fölényes, 6-1-es győzelmet aratott az első találkozón.

Káldor András

Trampler Kinga bizakodóan tekint a meccs elé

Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

A fehérvári szurkolók minden előzetes várakozását alulmúlta a MOL Vidi FC lányainak szereplése a két mérkőzésből álló párharc első kilencven percében. Pedig az első félidő kiegyenlített volt, 1-1-gyel vonulhattak pihenőre a csapatok. Nem sikerült azonban a folytatás, a második játékrészben enyhén szólva leiskolázta ellenfelét a Jet Sol Liga Női NB I 7. helyén végző vendéglátó gárda.

Trampler Kinga bizakodóan tekint a meccs elé
Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

– Nehéz bármit is mondani a múlt heti meccs után, tisztában vagyunk azzal, hogy csodát kellene tennünk ahhoz, hogy továbbjussunk. Nincs azonban lehetetlen a fociban, ezt már több csapat bebizonyította! Esélyünk még van, csupán rajtunk múlik! Megismertük ellenfelünk játékát, de az eredmény igazán nem tükrözi a mérkőzést, mert az első játékrészben semmi nem utalt arra, hogy nagyarányú vereséget szenvedhetünk, mert jól tartottuk magunkat és partiban voltunk. A szünet után valami megtört, mert sorra jöttek a gólok – mondta az egyetlen Vidi-gól szerzője, Trampler Kinga.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában