foci

2019.08.13. 13:00

A rutin győzedelme az ifjúság ellenében

Az élvonalbeli tapasztalattal rendelkező játékosok sorát felvonultató III. Kerületet sikerült nagy küzdelemre késztetni a felcsúti labdarúgóknak az NB III Nyugat csoportjában.

Nagy Péter

Czvitkovics Péter (kék) most a Kerületben rúgja a bőrt Fotó: PFLA

Puskás Akadémia FC II–III. Kerület TVE 1-2 (0-2)

Felcsút, v.: Sipos Tamás (Kurinka Béla, Nagy Petra)

PAFC II: Papp Zs. – Papp K., Papp M., Koch A., Papp L. (Körmendi, 90.) – Posztobányi – Ominger, Szabó P. (Sipos G., 79.) – Komáromi, Ganbajar (Nagy Z., 72.), Kiszely.

Vezetőedző: Szélesi Zoltán.

III. Kerület TVE: Jeszenszky – Szalai V., Erdei, Huszty D., Fazakas – Bori, Petneházi (Kapronczai, 66.), Rabatin – Rajczi (Czvitkovics, 78.), Borvető, Sili (Szántó, 89.). Vezetőedző: Kemenes Szabolcs.

Gól: Papp M. (49. – tizenegyesből), illetve Sili (15.), Petneházi (35.)

Czvitkovics Péter (kék) most a Kerületben rúgja a bőrt
Fotó: PFLA

Kevesebb mint 180 másodperc elteltével vezetést szerezhetett volna a Puskás Akadémia II, miután az egykori válogatott Bori Gábor rossz átadását kihasználva Komáromi György iramodhatott meg egy az egyben, de végül kisodródott helyzetből nem sikerült eltalálnia a III. kerületiek kapuját. Erre válaszul nagy tűzijátékot rendeztek a fővárosiak a 15. percben, amelynek végén a tizenegyes ponton álldogáló Sili Luka kilőtte a bal alsót, 0-1. Hat minutummal később a volt NB I-es gólkirály, Rajczi Péter végezhetett el büntetőt, de a Kaposvárról érkező 38 éves támadó gyatra próbálkozását Papp Zsombor könnyű szerrel hárította. A Fejér megyeiek mongol idegenlégiósa, Ganbold Ganbayar előbb egy ollózó mozdulattal, majd egy bal lábas lökettel vétette magát észre. A kimaradt ziccereket újból megbüntette a budapesti alakulat, Borvető Péter beadását Petneházi Márk váltotta gólra, 0-2. Komáromi ismét kikaparta magának a gesztenyét, de miután a nehezét megcsinálta, erőtlenül gurított Jeszenszky Ádám kezébe.

A fordulás után Ominger Gergőt buktatták a tizenhatoson belül, Papp Milán pedig magabiztos ítélet-végrehajtónak bizonyult, 1-2. Kiszely Dominik és Fazakas Géza versenyfutását követően akár az egyenlítést is megszerezhette volna a hazai együttes, de Szabó Patrik „hazaadása” a vendégportás kesztyűi között halt el. A hátralevő időt Czvitkovicsék rutinból lehozták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában