rögbi

2019.11.04. 20:27

A bónuszpontot is begyűjtötték

A má­sodosztályú férfi-rögbibajnokság 4. fordulójában magabiztos sikert aratott a Fehérvár Rugby Club.

Dévai Nándor Csaba

Megküzdöttek a sikerért Fotó: FRC

Fehérvár Rugby Club–SzeKerCe 42-26 (27-7)

Köfém-pálya, 80 néző.

FRC: Horváth B., Horváth Sz., Jung 10, Szabó G. 14, Katona, Molnár B. 5, Bukodi 10, Sauvan, Csörgei, Völgyi, Kiss B., Erős, Őrsi 3, Bárdfalvi, Nánási. Edzők: Antal Benjamin, Madarász Viktor.

Megküzdöttek a sikerért
Fotó: FRC

Már az első félidőben el­lépett a fehérvári gárda, amely a folytatásban sem vesztett lendületet, s végül 16 ponttal gyűrték le szentesi, kecskeméti, ceglédi egyesült ellenfelüket – valamint tekintve, hogy négy célnél (pontszerzés) többet vittek be, a győzelemért járó három ponton túl további bónuszpontban is részesültek.

– A gyors játék volt a siker kulcsa, fiatalabb keretünk tökéletesen ki tudta használni sebességbeli fölényét. Szép egyéni megmozdulások, teljesítmények is érkeztek, ezúttal inkább ez dominált a csapatjátékkal szemben. Ami negatívum, hogy csapatkapitányunk, Őrsi Dávid borda­sérülést szenvedett, így az ő játéka kérdéses a két hét múlva esedékes utolsó őszi fordulóban a Budapesti Medvék ellen – értékelt a csapat edzője, Antal Benjamin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában