Sport

2017.08.02. 13:00

Erősödő mezőnyben harcolnak - A Gárdony-Pázmánd NKSE csapatánál nem volt nagy mozgás a nyáron

GÁRDONY - Ketten távoztak, három új játékossal bővült a női kézilabda NB I/B-ben vitézkedő Gárdony-Pázmánd NKSE kerete.

Ferencz Balázs

Újonc létére az előkelő hatodik helyen végzett a 2016-17-es pontvadászatban a Gárdony-Pázmánd NKSE alakulata. Pánczél Barabás féltávnál vette át a csapat irányítását Németh Helgától, most azonban már a felkészülést is a sok nagy csatát megélt tréner irányítja.

Hérom hete edz együtt a hölgykoszorú, heti három edzéssel. Eleinte kemény futás szerepelt a programban, jövő héttől rövidülnek a távok, s több lesz a labdás gyakorlás is.

Egy belga élvonalbeli csapatot könnyedén vertek a felkészülés jegyében, pénteken 18.30-kor pedig a Pénzügyőrt fogadják a tóparti lányok, majd augusztus 18-án viszonozzák a látogatást. Hajdúnánáson a Kispesttel és a hazaiakkal csatáznak egy felkészülési torna keretében, a bajnoki főpróbát pedig az Eger ellen tartja az NKSE.

Mely együttesből távozott a visszavonuló irányító, Kuhinkó Vivien. A korábban NB I-ben is szerepelt játékos pótlását a sérüléséből felépülő Becséri Andreával és Hamuth Lilivel oldják meg a gárdonyiak.

Jaksits Rebeka Veszprémbe igazolt, míg a Velencei-tó partján folytatja a Pénzügyőrből érkező beállós, Koncsik Fanni, a Dunaújvárosból kettős igazolással átjátszó kapus, Vártok Ramóna, valamint a strandkézilabda világbajnok balszélső, Braun Luca Csenge is. Az FKC-től kölcsönbe érkezik a szintén beállós Piazza Dóra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!